Tel: 010-121212121 Mail: info@botoxrotterdam.nl

Kaaienpootjes.

Behandeling van de kraaienpootjes

Een zeer effectieve behandeling met Botox is de behandeling van de kaaienpootjes. Met een minimale dosering van Botox zullen de spiertjes in de probleemzones zich ontspannen waardoor de rimpels, die ook wel als kraaienpootjes benoemd worden,  eenvoudig verdwijnen. De behandeling zal ongeveer 3 a 4 maanden stand houden waarna de spiertjes weer op kracht komen en daarmee de rimpeltjes in de ooghoeken weer terugkomen. Daardoor is het raadzaam de behandeling steeds te herhalen, hoe consistent de behandeling herhaalt wordt, des te langer de intevallen tussen de behandeling kunnen zijn.

Na de behandeling moet de cliënt de komende 24 uur rustig aan doen en niet zwaar tillen, aan sport doen. De eerste paar uren is het raadzaam ook niet te gaan liggen. Het is namelijk mogelijk dat de Botox zich anders nog gaat verspreiden naar plekken waar het voor problemen kan zorgen.

 

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...