Tel: 010-121212121 Mail: info@botoxrotterdam.nl

Volume geven van de lippen.

Een zeer veel uitgevoerde behandeling is het vergroten of opvullen van de lippen. Hierbij wordt extra volume gegeven aan de lippen. Deze behandeling wordt steeds vakeritgevoerd ook bij jonge vrouwen.

De behandeling van de lippen bestaat dan van het opvullen van de lippen met een filler op basis van een hyaluronzuur. Deze wordt dan in de lippen geplaatst door een gespecialiseerd cosmetisch arts.

De behandeling zelf zal niet meer dan 15 minuten in beslag nemen waarna de cliënt gewoon weer haar dag kan vervolgen. Eventuele complicatie zijn er niet vaak bij deze behandeling. Wel zal de cliënt wat zwelling kunnen verwachten en eventueel kan er een bloedvaatje geraakt worden door het prikken. Na enkele dagen zal de zwelling afnemen en zal het exacte resultaat zichtbaar zijn.

Normaal gezien blijft een filler vaak meer dan een jaar zitten voordat deze begint af te breken echter is dit voor de filler in de lippen van kortere duur. Dit komt omdat de lippen een zeer goed doorbloed gebied is en de mond dagelijks veel beweegt waardoor de filler iets sneller afgebroken wordt.

lippen behandelen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...